
NOVO! Veganski sladoled in sladoled brez laktoze!

Ko se posladkate brez slabe vesti…
Življenje je lepo zaradi drobnih stvari, ki si jih lahko privoščim – ena od njih je moja ledena sladka razvada iz svežega sezonskega sadja.
Da se v poletni vročini zares ohladiš, se moraš ohladiti predvsem od znotraj, medtem ko je pozimi dobro, da notranjo temperaturo izenačiš z zunanjo … Ne, v resnici ne potrebujem takih in podobnih izgovorov. Obožujem sladoled – to je povsem dober razlog, da si ga brez slabe vesti privoščim, kadar koli si zaželim.
In če k temu prištejem dejstvo, da ga pri Cappuccinu pripravljajo vsak dan iz svežega sezonskega sadja, ki ga najdeš v naravnem okolju, da ga sladkajo zgolj s sadnim sladkorjem, da je osnova za mlečni sladoled polnomastno mleko s kančkom smetane in da mi ga postreže osebje s prijaznim izrazom na obrazu, ga ni junaka, ki bi me odvrnil, da si ga privoščim. Pa čeprav vsak dan.
Življenje je lahko sladko, samo svoj sladoled je moraš najti!


Utrinki
